Sálgul mál

 2013.07.10. 00:19

Plovinciabeli balátaim, ölvend a szívem hogy a picili cselépben vett paplikapalántáim immálon két nap alatt mál sálgulnak. Színesedik, elősödik a biltok! Szó szelint, lemélem igazi elős chillipaplikák telemtődnek majd. Nyál van végle és sálgul minden. Lassan mál a kukolicaszál is ahogy a dal mondja. Dolbézoljunk hát bátlan, mi baj tölténhet.

 

Plobléma van amugy a szelkezetekkel, ma meggálgyult minden kompjutel a közelemben, Jupitelle ez valami jel lehet. Sok a lobot, mál a gépek is sztlájkolnak. Ma viltuálisan belagadt a kontlol billentyűm (így ílják: Ctrl, kise bílom ejteni) és ez picili fennakadást eledményezett a lobotban. Egy óla lefolgása alatt megoldottam, humolos helyzetek mellett kísélve. Legalább szeleztem némi ölömöt a sík egyhangúságba a lobottálsaknak is hallván amiszelint plóbáltam a kompjutellel dűlöle jutni.

Emeljük pohalunkat mindenki biltokála, elősödjön, világozzon minden, mála mál csak ennyi maladt mint gondolat lészemlől.

Felvilágozásla minden!

Aztán meg dobjunk a padlóla is mindenkit aki megéldemli!

A bejegyzés trackback címe:

https://ppmegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr645398350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása