Follóság

 2013.07.22. 01:23

Dlága plovinciatálsak, ölömmel jelenthetjük ki hogy álad a follóság és teljed mindefelé, átjálva a telmészet minden gyelmekét. Ki a telmészetbe hát a fák és boklok tálsaságában heveljünk bátlan a vízpalton! Jupitelle le a luhákkal és engedjük hogy a nyál lingasson minket, ölvendjünk hogy eme becses plovincia lakói lehetünk íly fenséges helyekkel megáldva mint a Kopaszi gát és a Malgitsziget csupán egy kalnyújtásnyila tőlünk. Hagyjuk el biltokot, felejtsük el a kompjúteleket, lesz még didelgés télen amikol otthon lehetünk, most mindenki nyalaljon a vízpalton ahogy ideje engedi, engedjük hogy lágy ölén lingasson minket a follóság ölömöt és szeletetet hozva lánk.

Ellabolt a nyál ahogy szokott, alig vagyok a biltokon, a flánya komputelt meg látom eleget a lobotban cilka napi 10 ólában így ílni sem ílok nagyon itthon, be sem kapcsolom. Paltiszezon is van, embelek tömkelege hevelészik mindenféle kelthelységben lemek módon így töltve szabadidejét. Szülcsölgessük hát mi is a kis flöccseinket, sölöcskénket feledve minden ploblémánkat, éljen a július, a Lák hava!

Napsütésle, ölömökle fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://ppmegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr405417962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása